Voor organisaties

Nog nooit zijn we met zoveel mensen op de aarde geweest en nog nooit heeft zo’n groot percentage zich eenzaam gevoeld. In Deventer ervaart 48% van de inwoners lichte tot zeer ernstige gevoelens van eenzaamheid. Dat cijfer stijgt gestaag de afgelopen jaren. Niet gezien, niet gehoord, of geen gevoel van waarde voor je omgeving. Als we iets willen doen aan eenzaamheid, moeten we iets doen aan de manier waarop we samenleven. Maar ook aan de manier waarop we samenwerken. Alle organisaties van Deef komen in hun werkveld regelmatig eenzaamheid tegen.

Eenzaamheidsgevoelens horen bij het leven en iedereen krijgt er een keer mee te maken. Het kan ook een kom-in-actie signaal zijn. Maar als je het zelf niet op kan lossen is het een ander verhaal. Dan hebben we het over vereenzaming.

Als je gevoelens van eenzaamheid ervaart ben je niet zielig, maar mis je een gevoel van perspectief. Bij Deef werken we graag aan dat gevoel van perspectief. Samen, simpel en doeltreffend. Achter de schermen en openbaar met gezellige, laagdrempelige acties en evenementen. Als we allemaal een klein beetje doen, doen we samen heel veel.

Wil je ook partner worden?

Wil je weten wat partner van Deef zijn inhoud en hoe je je eigen organisatiedoelen kan koppelen aan die van Deef voor meer impact? Stuur ons een bericht en dan gaan we graag in gesprek!

Herkent jouw organisatie één van deze situaties:

Herken je je in deze situaties of heb je een andere mooie reden? Dan zit je goed bij Deef.

Deelnemende organisaties: