Lichtjestour

In november worden de dagen kouder en ook korter, we trekken allemaal weer meer naar binnen. Het is ook de maand waarin alle lichtjes worden opgehangen in de Deventer binnenstad. Het startsein dat Deef weer mensen blij gaat maken met de lichtjestour! De lichtjestour is een evenement waarbij mensen die echt even een lichtje kunnen gebruiken in hun leven, een prachtige lichtjestour aangeboden krijgen in een feestelijk verlichte fietsriksja. Lekker warm onder een dekentje word je door het centrum gefietst langs alle mooie verlichte straten en ornamenten. Een prachtige beleving. De attractie ‘Droomvlucht’ van de Efteling is er niks bij!

Aanmelden

De aanmeldingen voor de lichtjestour starten in november 2024, maar je kan je nu al opgeven voor een automatische email notificatie. Dan ben je de eerste die het weet als de aanmeldpagina geopend wordt.

Ken je iemand die wel een lichtje kan gebruiken? Geef hem of haar op!

Iedere inwoner van de gemeente Deventer, wijken en dorpen, kan iemand opgeven voor de lichtjestour. Iemand die je kent en die wel een lichtje kan gebruiken in de donkere dagen van het jaar. Omdat die persoon er even alleen voor staat en/of iets intens heeft meegemaakt. De lichtjestour is volledig verzorgd, je mag zelf een bekende meenemen. Want de tour is iets wat je echt samen moet beleven.

Waar is het startpunt en hoe werkt het?

Reacties van de Lichtjestour: