Buur&Soep

Er was eens...

…een inwoner van Voorstad Oost die dol was op koken en vooral een groot fan van soep. Soep is een gerecht dat iedereen kent en vrijwel iedereen van houdt. We kennen allemaal wel een lekker familierecept. Hij droomde van een gezellig soepfestival bij hem in de buurt. Hiermee wilde hij graag zijn passie delen met buurtgenoten. Met hulp van andere buren en organisaties uit de wijk is zijn droom werkelijkheid geworden.

Doe het niet alleen

Het soepfestival was zo gezellig dat we er een toolkit van hebben gemaakt. De toolkit is een kant-en-klaar recept voor een eigen soepfestival in jouw wijk of dorp. Via deze toolkit regel je samenwerking met lokale partijen, krijg je hulp en advies bij de financiering en helpen we je om jouw festival voor zoveel mogelijk buren aantrekkelijk en bereikbaar te maken. De toolkit kan door 1 persoon opgestart worden, maar het werkt fijner als je al een groepje bij elkaar hebt die de taken samen verdelen.

Ik wil ook een Buur&Soep festival organiseren

De toolkit voor Buur&Soep kan je hieronder aanvragen. We nemen eerst contact met je op om eventuele vragen te beantwoorden en je gelijk op weg te helpen. De toolkit laat voldoende ruimte voor eigen inbreng.